Цирк на „Витошка“:Сидеров празнува отварянето на ресторантите, раздава по 50 лв. на непознати

0

Лидерът на ПП „Атака“ Волен Сидеров е отпразнувал отварянето на заведенията с джем сешън на столичния бул. „Витоша“, съобщава България Онеър. Политикът е известен с уменията си на барабаните. Оказва се, той е използвал „срещата си с публика“, за да раздаде и пари на случайни граждани.

Случаен минувач разказва пред телевизионния екип, че малко след 18:30 Волен Сидеров е бил особено щедър, докато е празнувал в заведение със семейството си и съпартийци.

„Все си мислех, че мрази циганите, обаче един човек ми вика –  „Отиди проси“. Чукам му на прозореца. Даде ми 50 лева, на момичето 50, на децата даде по 50 лв“, разказва почерпеният от Сидеров минувач. Лидерът на „Атака“ има простичко обяснение защо това се случва точно три дни преди официалния старт на предизборната кампания за парламентарните избори на 4 април.

„Когато изляза непрекъснато ме срещат хора, които ми казват – Имам нужда от пари“, аз им помагам, според възможностите си. Това не означава, че купувам гласове“, изтъква в своя защита Волен Сидеров. Екипът на България Он еър също е почерпен. „Наливат ни скъпо уиски. На работа сме и отказваме. До масата на Волен Сидеров сме поканени и ние със същите напитки, каквито са и на масата на компанията“, споделят и журналистите.

Оказва се, че Волен Сидеров и близките му са очаквали с нетърпение отварянето на ресторантите и баровете.

„Падишахът казва „От днес ще отворим ресторантите“ и ние отваряме ресторантите по този начин. Не се подчинявам на нищо, на Тодор Живков не съм се подчинявал. Аз бях дисидент, когато Краси Каракачанов е писал доноси в 6-о управление на ДС“, коментира Волен Сидеров. В същото време по булевард „Витоша“ преминава протест срещу презастрояването. Лидерът на „Атака“ използва случая да покани и протестиращите срещу презастрояването да се присъединят към неговата компания, но вместо това в заведението пристигат музиканти с нюх към печалбите от купоните при отварянето на заведенията.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече