Червена шуробаджанащина: Любимият кмет на Нинова уреди секретарката си с евтин общински апартамент

0

Поредни общински далавери с приближени на соцлидерката Корнелия Нинова разкриват местни граждани. След като станаха ясни безспирното връзкарство на кмета на Русе Пенчо Милков и далаверите на кмета на Пирдоп Ангел Геров, ПИК публикува сигнал за поредната червена шуробаджанашка история.

Този път в Правец, където властва друг любим кмет на Нинова – Румен Гунински.

Ето какво се казва в сигнала до ПИК:

На редовното заседание от 25 февруари Общински съвет-Правец даде съгласие с 11 гласували -“За”, 0 -“Против” и 0- “Въздържали се” с Решение № 24 да се продаде на г-жа Албена Василева Петрова – секретар на Община Правец, общински недвижим имот – частна общинска собственост в град Правец – блок 403, вход А, със застроена площ от 67,35 кв. м. на цена в размер на 23 950.00 лв., съобщава „Балканец“.

На същото заседание с Решение № 23 бе гласувано с 11 гласа -“За”, 0 -“Против” и 0- “Въздържали се” да се продаде и друг общински недвижим имот– частна общинска собственост на друго лице в град Правец – блок 108, вход А, с по-малка застроена площ – 61.38 кв. м., но за по-голяма сума –  27 430.00 лв. 

Г-жа Петрова се сдобива с втори имот на територията на град Правец за последната половин година  – през месец септември 2020 година тя закупува от две физически лица парцел с площ по скица от 934 кв.м. заедно с построената в него сграда от 92 кв.м. 

Според проучване на „Балканец“ на пазара на недвижимите имоти за град Правец цената за такъв тип жилище варира между 63 0000 и 67 000 лева. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече