Ангелов: Няма да споря с Мангъров и Чорбанов, те са загубили битката с науката

0

Предизборната кампания започна, а сред активните й представители този път логично преобладават медиците. Настоящият здравен министър обаче даде да се разбере, че не би участвал в пряк дебат с конкурентите си…

„С удоволствие бих се изправил в дебат с хора, които държат високо науката в ръцете, които са приели медицината в сърцето и са готови да спорят с медицински термини. С тези, които са загубили отдавна битката си с науката и тя ги е победила, доказано във времето, считам, че няма какво да си кажем“.

Това заяви здравният министър Костадин Ангелов относно възможността да излезе на дебат с доц. Атанас Мангъров и проф. Андрей Чорбанов като водачи на партийни листи във Велико Търново и Варна.

„Искам всички граждани да не се страхуват и да отидат да гласуват на 4 април. Ние имаме ангажимента да направим тези избори безопасни. Ще го постигнем с разум, с изключително силна мотивация да дадем всичко от себе си, за да могат хората да гласуват спокойно“, заяви във Велико Търново водачът на листата на ГЕРБ.

„Изходът към настоящия момент е един единствен и това е ваксината. Ваксината е онази преграда, която стои между хората и между епидемията“, каза проф.Ангелов.

„Няма да позволя, която и да е фирма производител, колкото и мощна да е тя, дори и за секунда да си помисли, че може да пренебрегва българските интереси“, закани се министърът.

Прегледана: 2752

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече