Ангелов: Няма да споря с Мангъров и Чорбанов, те са загубили битката с науката

0

Предизборната кампания започна, а сред активните й представители този път логично преобладават медиците. Настоящият здравен министър обаче даде да се разбере, че не би участвал в пряк дебат с конкурентите си…

„С удоволствие бих се изправил в дебат с хора, които държат високо науката в ръцете, които са приели медицината в сърцето и са готови да спорят с медицински термини. С тези, които са загубили отдавна битката си с науката и тя ги е победила, доказано във времето, считам, че няма какво да си кажем“.

Това заяви здравният министър Костадин Ангелов относно възможността да излезе на дебат с доц. Атанас Мангъров и проф. Андрей Чорбанов като водачи на партийни листи във Велико Търново и Варна.

„Искам всички граждани да не се страхуват и да отидат да гласуват на 4 април. Ние имаме ангажимента да направим тези избори безопасни. Ще го постигнем с разум, с изключително силна мотивация да дадем всичко от себе си, за да могат хората да гласуват спокойно“, заяви във Велико Търново водачът на листата на ГЕРБ.

„Изходът към настоящия момент е един единствен и това е ваксината. Ваксината е онази преграда, която стои между хората и между епидемията“, каза проф.Ангелов.

„Няма да позволя, която и да е фирма производител, колкото и мощна да е тя, дори и за секунда да си помисли, че може да пренебрегва българските интереси“, закани се министърът.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече