Дългия се сгоди с Андрей Райчев

0

Социологът милионер Андрей Райчев даде най-свидното си – малката си дъщеря Ружа, на Слави Трифонов. Забравила и славен род и революционни традиции, Райчева е на седмо място в листата на „Има такъв народ“ в  25 МИР София,  пише „Галерия“.

По бащина линия тя е потомък на Венцел Райчев, наричан сивия кардинал, човека на Луканов и ръката на КГБ в България. По майчина линия дядо й е Никола Недялков- генерал-лейтенант, бивш началник на военната академия, началник на военното разузнаване и заместник-началник на генералния щаб на БНА.

Преди 10 ноември 1989 година майка й радиоводещата Виза Недялкова се похвали, че се омъжила за професионалния революционер Андрей Райчев. И двамата родители на Ружа бяха изключително близки на Андрей Луканов.

Сега по ирония на съдбата Ружа е в листите на Дългия, играе го извънсистемна и влиза в директен сблъсък с Корнелия Нинова и Бойко Борисов.

По време на летните протести срещу Борисов и Гешев Ружа няма неизвинени отсъствия. Изявяваше се като говорител на народа, и често изземваше микрофона от ръцете на сина на един от отровното трио – Арман Бабикян.

На площада Райчева се явяваше задължително с кора яйца и се хвалеше във фейса, че ги мята по Министерството на отбраната и други сгради. В същото време Ружа не криеше, че гори и медицински маски. Очевидно, че БСП е тясна за нейната душа, защото въоръжената борба, макар и с яйца отдавна е снета от въоръжение на Позитано.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече