МВР подпука любителя на момчета ВП, проверяват перверзиите на „демократа“ в Казичене (ДОКУМЕНТ)

0

МВР започна работа по скандала с общинския съветник и кандидат за депутат от „Демократична България” Владислав Панчев Панев, уличен, че дърпал момченца за платена любов в Казичене, научи първо Narod.bg.

Сигналът е входиран навръх Трети март в 8-о РПУ, показва документът с № 00-1349/03.03.21, с който редакцията разполага.

Полицаите от Осмо столично РПУ вече работят по сигнала срещу Панев

Вече писахме, че в страха си от похожденията на „демократа” местните са разлепили плакати с предупреждение да пазят децата си от Панчев, алармира един от лидерите в Казичене – Георги Янков – Жоро Черния.

„Няколко случая имаме на майки, които разказват, че тоя Владо Панев искал от тях да му водят непълнолетните си синове”, разкри гневният ромски лидер.

Кандидат-депутатът, например, посегнал на 17-годишния Трайчо Величков Трайков. Извратеният милионер настойчиво канел момчето да му ходи на гости. Последната „любовна оферта” била отправена на 12 януари, обясни Жоро Черния.

Владо Панев дори дал 50 лева на жена от квартала – Ани, за да дойде заедно с 12-годишното си момче в избран от него хотел. Когато се появят, милионерът обещал, че ще ѝ даде още пари. Панев я разпитвал и колко деца има в семейството. Ани, обаче, взела парите, но не се появила на срещата следващия ден.

Жоро Черния се е заел с извратения „демократ“

„Много от местните се обърнаха към мен за помощ, за да ги отърва от това чудовище. Няма да оставим нещата така, на тоя извратен „демократ” ще му се види тясна София”, закани се ромският бос.

Общинарят Владислав Панев е съпредседател на Зелено движение и е сред най-богатите в Столичния общински съвет.

Според декларациите, подадени от кметове, заместник-кметове и общинари, публикувани миналия март на сайта на КПКОНПИ, баровецът има апартамент 85 кв. м. в холандския град Тилбург на стойност 356 935 лв.

Панев притежава и 4 апартамента в София. Отделно от това е декларирал акции и дялове за 2 882 792 лв. От 2006 г. Владо Панев притежава и финансова компания.

„Екологът“ е бивш служител на Иво Прокопиев. Преди време той неочаквано стана председател на Зелено движение, след като за поста бяха спрягани Тома Белев, Андрей Ковачев, Петко Ковачев, Петко Цветков.

Като част от синьо-червено-зелената коалиция „Демократична България“, партията на еколозите вкара няколко души в Столичния общински съвет на местните избори през 2019 г. В обединението са още ДСБ на Атанас Атанасов и „Да България“ на Христо Иванов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече