Слави движи с 4 джипа охрана, удвои гавазите си преди изборите

0


Слави Трифонов здраво е затегнал охраната откакто е в предизборна кампания и вече се придвижва из София с четири черни джипа, като гавазите му са станали двуцифрено число. Бодигардовете на Дългия са главно бивши служители на НСО, а според експерти по сигурността издръжката им надхвърля 30 000 лева месечно, писа Уикенд.

Всеки ден около 11 ч. колоната джипове взима Трифонов от дома му, кара го по срещи и го стоварва в квартал „Левски „Г“ в офисите на телевизия „7/8″. Автомобилите се движат на зиг-заг и постоянно сменят положението си, а пред местоработата на Дългия паркират буквално на стълбите, за да не направи шефът и една крачка на открито.
Слави държал о

громния личен състав охранители не толкова от страх за живота си, а защото се притеснявал да не му бъде скроена някоя предизборна провокация и да бъде подмамен и сниман в неудобна ситуация. С типичната си мнителност той лично интервюирал всичките яки момчета преди да постъпят на работа при него и регулярно ги изпращал на детектор на лъжата.

Преди две години новоизпеченият политик се замеси в грандиозен скандал с гавазите си, след като дама на име Хубaвeнa Нeнкoвa се оплака, че e билa зaплaшвaнa oт нeгoвaтa oхрaнa. Cпoрeд въпросната Хубaвeнa на 3 декември 2019-а, дoкaтo ce прибирaлa към дома си, три кoли oт eкипa нa Cлaви ca я зaceкли, eднaтa минaлa и „зaбърcaлa“ oглeдaлoтo й. Тогава Трифонов отрече и я покани да гостува в шоуто му, за да повтори думите си в ефир.


Партията на Слави „Има такъв народ” се сочи за голямата изненада на тези избори. Според социолозите, Дългия със сигурност ще е трети по вот с между 13 и 16% от гласовете, а някои дори твърдят, че може да мине и БСП по популярност. Тактиката на Трифонов е да не участва в предизборната кампания – неговите кандидати за депутати не се явяват в предизборни студиа. Агитацията тече единствено в собствената му телевизия и чрез Фейсбук. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече