Ексклузивно в Bairak.bg: COVID-19 удари проф. Чорбанов! (Върлият противник на НОЩ и мерките се лекува тайно в столична болница)

0

COVID-19 покоси най-върлият противник на НОЩ и прилаганите у нас мерки за овладяване на коронакризата, научи ексклузивно от свои източници Bairak.bg

Всезнаещият учен от БАН проф. Андрей Чорбанов, който напира за депутатска заплата от листата на чалгаря Слави Трифонов, лежи в една от столичните болници. Престоят му там обаче се пази в пълна тайна.

Самият Чорбанов многократно е заявявал, че силата на коронавируса ще отслабне, когато повечето хора се заразят.

По думите му водещ е колективният имунитет, а заболеваемостта ще спадне, когато по-голямата част от населението се срещне с вируса.

Чорбанов, който цяла година си приглася с друг виден привърженик на колективния имунитет доц. Атанас Мангъров е против и ваксинацията у нас – не било нито времето, нито ваксините били достатъчно проверени. Не за друго, а защото се мъчи да сътвори българска ваксина, плаче за пари, но няма.

Докато всички хора не минат през този вирус, пандемията няма да приключи, тръбеше Чорбанов от сутрин до вечер по всички медии.

Е, няма да приключи с неговото боледуване, но защо избирателите му да не разберат, че и той е дал своя дан за спасението от чумата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече