Замесен ли е Румен Радев в шпионския скандал в услуга на чужда държава

0

Председателят на БЗНС Николай Ненчев коментира поредния руски шпионски скандал и попита дали в него е замесен президентът Румен Радев. 

Ето както пише бившият министър на отбраната:

Г-н Гешев, твърдите, че: 
„Разследването е от особено значение за сигурността на България, ЕС, НАТО и САЩ. И че няма друг такъв случай след 1944 г.“ Сигурно е така, но бих искал да Ви попитам:
1. информацията за този пореден, грандиозен шпионски скандал от нашите служби ли е придобита, или е подадена от чужди, партньорски служби и Вие сте били принудени да действате под натиск?
2. Какво се случи с другите разкрития за шпионаж в полза на Русия, които публично обявихте? Има ли подведени български граждани и служители на МО под отговорност?  Има ли осъдени?
3. Президентът Румен Радев, замесен ли е под някаква форма в този или други шпионски скандали и дали се е поставил в услуга на чужда държава?
4. Ако сте искрен в днешните си тези, защо продължавате на думи да сте загрижен за националната ни сигурност, за сигурността на НАТО и ЕС, а продължавате да ме ОБВИНЯВАТЕ и държите подсъдим вече повече от пет години, за това че съм „накърнил“ интересите на руската компания РСК – МИГ, която не изпълнява ангажиментите си към българската държава?

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече