Майката на Радев, първа приятелка с бившата си сватя (Снимки)

0

Румен Радев е политик, чийто личен живот вълнува много българи. Още преди пилот №1 да спечели президентските избори, медиите се надпреварваха да измислят небивалици за семейните му връзки и отношенията с двете жени в живота му – настоящата съпруга Десислава и бившата – Гинка Кесякова.

Майката на президента още е близка с бившата си сватя

Но както всеки знае, в живота на българина освен законната половинка има още една много важна жена – неговата тъща. Президентът пък си има не една, а две, съобщава вестник „Галерия“.

Макар отдавна да е разделен с първата си съпруга, Радев остава тясно свързан с нейните близки и до днес, а сред тях е майката на Гинка Кесякова – Добринка.

Бившата съпруга на президента от десетилетия живее в столицата, но е родена в Пловдив.

Именно в Града под тепетата израства и завършва училище, като и до днес поддържа приятелството си с някогашните си съученици. Макар Гинка отдавна да е напуснала Пловдив, то останалата част от семейството и до днес обитава града на художниците и галериите.

Добринка Кесякова никога не е парадирала, че е близка с президента

Във втория по големина български град все още живее майка й Добринка Кесякова, както й брат й Тошо с неговите деца. Независимо от връзката й с държавния глава Добринка води обикновен живот и изобщо не парадира с родството си с президента.

Всички описват Добринка като изключително дискретна и перфектно възпитана жена, която нито веднъж не се е възползвала от привилегията, че е родственица на държавния глава.

Въпреки житейските перипетии, през които преминават дъщеря й и Румен Радев, Добринка не къса окончателно връзката си с неговата фамилия. И до днес тя поддържа приятелски отношения с майката на президента – Станка, която й се пада вече бивша сватя. Преди месеци Станка Радева си направи профил в социалните мрежи, където допуска контакти с изключително тесен кръг от хора, но една от тях е тъкмо Добринка.

Гинка Кесякова още хваща око

Още преди години, когато Гинка и Румен са семейство, двете жени се разбират много добре и дори разводът на децата им не внася напрежение в разбирателството им. Освен всичко това майката на президента и до днес се отнася топло към първата си снаха, както и към внуците си, което е напълно разбираемо.

Майката на Гинка Кесякова изглежда прекрасно за годините си и внушава респект с външния си вид. Дъщеря й Гинка очевадно е наследила елегантния стил на обличане от майка си, но не я е последвала в професията. Първата съпруга на Радев се занимава с финанси и счетоводството, докато майка й се посвещава на медицината. Дълго време първата тъща на президента работи като лаборант в УМБАЛ „Пловдив“. В болничното заведение Кесякова се труди и през 2016, когато бившият й зет се кандидатира за държавен глава. Толкова е дискретна в тази ситуация, че мнозина дори не подозират, че генералът е неин бивш зет.

Румен Радев с настоящата си съпруга Десислава

Въпреки това Добринка Кесякова приема трудно и преживява драматично развода на дъщеря си.

Притеснявала се не на шега, след като летецът е избран за президент, тъй като си дава сметка, че медийният интерес към него ще се отрази негативно на живота на внуците й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече