Васил Божков: Протеста си го направих аз!

0

Протеста си го направих аз, призна Васил Божков. Г-н Божков е сериозен мъж, да му повярваме.

Както му повярва цялата прогресивно-либерална общественост, когато разкри как е давал рушвети на Борисов и Горанов.

Както безусловно му се довери президентът Радев, отбелязвайки: „Обвиняемият Божков звучи по-убедително от прокурорите“.

Е, щом му повярваха за „онова“, да бъдат така добри да му повярват и за „това“.

Тоест: протестите от лятото не са били спонтанни, изблик на гняв срещу режима, реакция на умнокрасиви млади хора срещу статуквото, а протест, който си е направил Васил Божков.

Това е положението, такава е истината.

Казваме го и на приятелите от ГЕРБ и СДС. Не се подмазвайте излишно на „протестърите“  и левичарите, не ги ухажвайте, не обяснявайте колко демократично било да се правят демонстрации, не втълпявайте, че енергията им била естествена, ама някакви лоши хора ги яхнали впоследствие.

Няма такава работа, слушайте г-н Божков. Никой не ги е яхвал „впоследствие“. В самия си зародиш протестът е негово дело, а излезлите на улицата – негови наемници.

Ако същите хора излязат пак след изборите, за да оспорват резултатите и да разпалват гражданска война, ще си знаете – пратил ги е Васил Божков, по същата схема. 

Повярвайте на Божков и когато казва, че Слави Трифонов се вижда с Доган и Пеевски и си е продал партията на парчета. И че Мая Манолова е ходила при него за „поддръжка“. 

Изобщо – бъдете последователни. Един човек или казва истината, или лъже. Не може да интерпретираме думите му различно, според както ни е удобно в конкретния контекст.

Данка Радева, pik

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече