Мистериозни дами въртят милионите на Дългия в десетки фирми

0

Кралят на ТВ чалгата и пишман политик Слави Трифонов е създал империя от фирми за милиони, а две жени дирижират бизнеса му, пише „Ретро“.

Според справка в Търговския регистър той има участие в цели 11 дружества, като едно от тях скоро е било заличено. Става дума за фирмата за недвижими имоти „Ермитаж Есте“,  чийто капитал е в размер на внушителните 3 519 081 лв., а на името на фирмата се води и палатът на Дългия в Бояна, оценена 1 милион 623 хиляди лв. В останалите бизнеси на Дългия също са инвестирани милиони.

Основната му компания „Седем-осми“ също е със  значителен капитал от 9  047 000 лв. Именно нея той е поверил на Евгени Димитров Маестрото и мистериозната дама Ася Тодорова, които са в борда на директорите. Въпросната Ася е и част от Съвета на шефовете в друга фирма на Трифонов „Алт Плеър“, която се занимава с продуцентска дейност и държи правата на всички чалга песни на Слави и бенда му. Капиталът отново е колосален – 2 620 030  лева.  Тодорова е участвала и в друг бизнес на Дългия – предприемаческата фирма „Килт“, чийто капитал е  43 600 000 лв. Отделно от това брюнетката е съдружник в още две фирми и управител в още една.

Другата дама получила достъп до милионите на чалгария е Диана Младенова. Тя е директорка във фирмата му „Призма Интерактив“, която се занимава с изграждане и поддържане на комуникационни системи у нас и в чужбина, а в нея са инвестирани 2 635 000 лева.  И Ася и Диана са строго пазени от Трифонов, който от години ги държи в сянка. Двете жени гонещи 50-те участваха в сделката за покупката на ниско рейтинговата му кабеларка в края на 2019 година.  Докато все още водеше шоуто си в bTV Ася и Диана бяха изпълнителни продуценти на продукцията.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече