Убиецът Джок Полфрийман: ВМРО ме изгони от България (Хора на Каракачанов го заплашвали)

0

Убиецът на 20-годишния студент Андрей Монов – Джок Полфрийман, проговори след като стана ясно, че от 2 месеца вече не е на българска територия. „Не полицията, не прокуратурата. ВМРО ме изгони“, твърди той от фейсбук профила си.

Австралиецът разкри, че е получавал многократни заплахи от партията на Красимир Каракачанов, че ако останел у нас (въпреки падането на забраната му за напускане след предсрочното му освобождаване през 2020 г. от затвора за убийството – б.р.), щял отново да бъде арестуван.

    „Накараха ме да смятам, че ще искат да ми сложат пак белезници, защото съм нелегално пребиваващ в България – когато тъкмо ВМРО направиха всичко възможно да остана там със забрана да пътувам извън пределите й повече от една година“, добавя Полфрийман.

И разкрива, че служителите на реда са се отнасяли много спокойно към него.

Защитникът на правата на затворниците у нас не разкриха местонахождението си към настоящия момент, но и австралийските медии не са се свързвали с него или с баща му – Саймън Полфрийман, който беше особено активен в процеса по искането за неговото предсрочно освобождаване от затворническото общежитие в кв. Казичене.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече