Нагло: Каракачанов пиянства в ресторант във Варна напук на забраната

0

Лидерът на ВМРО и вицепремиер по опазване на обществения ред Красимир Каракачанов пиянства в ресторант във Варна напук на забраната. Наглоостта си военният министър демонстрира преди два дни.

Източник на Lupa.bg предостави и фотодоказателства за предизборната трапеза, на която освен салати и алкохол, се подмятат и пълни с фасове пепелници, очевидно напълнени от компанията на достолепния заместник на Бойко Борисов.

Салатки, алкохол, цигарки – не е лошо да си виден патриот

С леконравното си поведение пухкавият баш националист гази поне два закона – първо забраната за посещение в ресторанти на закрито, което се санкционира с глоба от 500 до 2000 лева и затваряне на заведението за неопределено време.

Второ – нарушение на чл. 56, ал. 2 от Закона за здравето заради пушене на закрито, което е забранено от 1 януари 2010 г. За това газене на закона от вицепремиера по опазване на обществения ред глобата е от 300 до 500 лева.

Така излиза, че само с една кръчмарска издънка Красимир Каракачанов трябва да бъде наказан за двете закононарушения с глоба от 800 до 2500 лева. Може и да го глобят, ама надали…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече