Откачалки: Дионисий и Ренета Инджова се дерат пред дома на Борисов в деня за размисъл

0


Изхвърленият от Църквата отец Дионисий, много бившата министър-председателка Ренета Инджова и още няколко крайно отчаяни от живота хора се събраха да покрещят на воля пред дома на премиера Бойко Борисов, пише Блиц.

Безбожното дело се случи точно в деня за размисъл, когато българският народ трябва да помисли на кого да даде доверието си за следващите 4 години.

Провокаторите явно не признават нито светските, нито църковните закони, за да се изсипят пред служебния дом на Борисов, който по време на цялата кампания не каза и една лоша дума за тях.

Дионисий, Инджова и компания обаче не се спират пред нищо само и само да попаднат в окуляра на фотообективите. По време на последните 30 дни те и техните последователи от разпарчетосаната десница се опитаха да си изпросят подкрепа само и единствено на основата на отрицанието.

Очаква се утре народът да си каже тежката дума и да реши съдбата на персонажите, които през цялата кампания си служиха с езика на омразата.

Крайно време е в оставащите часове за размисъл тези няколко същества пред вратите на Борисов да прочетат поне Десетте божи заповеди.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече