Откачалки: Дионисий и Ренета Инджова се дерат пред дома на Борисов в деня за размисъл

0


Изхвърленият от Църквата отец Дионисий, много бившата министър-председателка Ренета Инджова и още няколко крайно отчаяни от живота хора се събраха да покрещят на воля пред дома на премиера Бойко Борисов, пише Блиц.

Безбожното дело се случи точно в деня за размисъл, когато българският народ трябва да помисли на кого да даде доверието си за следващите 4 години.

Провокаторите явно не признават нито светските, нито църковните закони, за да се изсипят пред служебния дом на Борисов, който по време на цялата кампания не каза и една лоша дума за тях.

Дионисий, Инджова и компания обаче не се спират пред нищо само и само да попаднат в окуляра на фотообективите. По време на последните 30 дни те и техните последователи от разпарчетосаната десница се опитаха да си изпросят подкрепа само и единствено на основата на отрицанието.

Очаква се утре народът да си каже тежката дума и да реши съдбата на персонажите, които през цялата кампания си служиха с езика на омразата.

Крайно време е в оставащите часове за размисъл тези няколко същества пред вратите на Борисов да прочетат поне Десетте божи заповеди.

Прегледана: 4570

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече