50 лв. срещу снимка с бюлетина за Слави?

0

„Всеки, който представи снимка на бюлетината си от парламентарните избори на 04.04.201 г. с избор на ПП „Има такъв народ“ №29 – 106 преференциален вот за Анесандър Тодоров ще получи 50 лв.“ 

Това съобщение твърдят, че са получили по имейл различни граждани, като някои сигнализират за това и в социалните мрежи, видя ПИК. Стоян Тодоров пише, че въпросният текст е изпратен до негови познати и моли повече потребители да споделят поста му, за да се занимаят органите на реда с разследване сигнала. 

Справка показва, че цитираният в сигнала Тодоров е част от варненската листа на „Има такъв народ“ и е областен координатор на партията в морската столица. Бившият кадър на сините по времето на Иван Костов е бил сред учредителите на партията на Слави Трифонов. 

Присъствието му в листите рядко констрастира с уверенията на създателите на шоумена и хората му, че при тях няма място за лица, докосвали се до политически и властови позиции. Варненецът е и дългогодишен шеф на “Търговски дом” АД – дружеството, което управляваше бараките край популярната сред варненци Дупка, която от десетилетия грози центъра на морската столица.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече