50 лв. срещу снимка с бюлетина за Слави?

0

„Всеки, който представи снимка на бюлетината си от парламентарните избори на 04.04.201 г. с избор на ПП „Има такъв народ“ №29 – 106 преференциален вот за Анесандър Тодоров ще получи 50 лв.“ 

Това съобщение твърдят, че са получили по имейл различни граждани, като някои сигнализират за това и в социалните мрежи, видя ПИК. Стоян Тодоров пише, че въпросният текст е изпратен до негови познати и моли повече потребители да споделят поста му, за да се занимаят органите на реда с разследване сигнала. 

Справка показва, че цитираният в сигнала Тодоров е част от варненската листа на „Има такъв народ“ и е областен координатор на партията в морската столица. Бившият кадър на сините по времето на Иван Костов е бил сред учредителите на партията на Слави Трифонов. 

Присъствието му в листите рядко констрастира с уверенията на създателите на шоумена и хората му, че при тях няма място за лица, докосвали се до политически и властови позиции. Варненецът е и дългогодишен шеф на “Търговски дом” АД – дружеството, което управляваше бараките край популярната сред варненци Дупка, която от десетилетия грози центъра на морската столица.

Прегледана: 2562

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече