Започна се! Мая се озъби на Нинова: БСП ще върви подире ни!

0

БСП ще имат възможност да подкрепят комисията за ревизия. Ще имат възможност да подкрепят това, което ние ще направим, а те не можаха да го направят за 4 години. Това каза на брифинг пред медиите Мая Манолова от КП „Изправи се! Мутри вън“ по повод предложението на Корнелия Нинова.

Припомняме, че по-рано лидерът на БСП Корнелия направи изявление днес, на който се обърна към три партии – „Има такъв народ”, „Да, България” и „Изправи се! Мутри вън!” и ги призова за реакция.

    Поводът е концесията на Летище „София” и твърдението на Нинова, че правителството се готви на заседание на МС да отложи плащанията на концесионера за 10 години.

„Както знаете ние четири години се борим срещу тази сделка, но не ни стигаха гласовете. Ето защо днес официално се обръщам към „Има такъв народ”, „Да, България” и „Изправи се! Мутри вън!”. Ако препотвърждавате предизборните си ангажименти за промяна на модела, нека го направим още днес с категорични позиции по тези въпроси и да спрем решението на МС”, заяви лидерът на БСП.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече