Конят стигна в реката и само тази, която е на коня, не го разбра!

0

„Конят стигна в реката и само тази, която е на коня, не го разбра, и като че ли и хората около нея.“ Това заяви в коментар пред Поглед ТВ бившият председател на БСП и бивш председател на Народното събрание Михаил Миков.

Той добави, че ако социалистическата партия на всички равнища, след като излязат и окончателните резултати, не вземат мерки, ще приключи, както са приключили безславно изборите за БСП.

„Тежките проблеми не са свързани само с това ръководство, но то ги задълбочи. Доведе интригата до крайност и създаде бразди между поколения, хора и организации. То уби организационно БСП“, категоричен беше Михаил Миков.

Той добави, че от септември миналата година е избран новият Национален съвет и нито веднъж не се е събирал до днес да се видят членовете му очи в очи. „И на него да се отговори какво чудо трябва да си направил, че след 5 – 6 години в опозиция достигаш такъв резултат, което очертава много тежка ситуация за БСП, независимо дали ще влезе в управленска конфигурация или ще остане в опозиция“, добави Михаил Миков.

„БСП получи от избирателите червен картон и загуба на доверие. Всички тези приказки колко била алтернатива, колко силна опозиция била през последните четири години се оказаха един блъф, една лъжа! Сведоха се битките до такива между личности и до гонене на врага с партиен билет“, каза Миков. 

„Няма политика и яснота кого представлява БСП“, обясни още бившият лидер на столетницата и допълни „Много се надявам, че в партията са останали хора, които като виждат тези неща, ще надигнат глас и да потърсят отговорност“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече