Кирил Добрев сред най-заможните бесепари- шири се в четири апартамента и две къщи

0

Кирил Добрев е в челото на класацията на най-заможните бесепари. Бившият шеф на столетницата притежава четири апартамента, две къщи и две паркоместа става ясно от имотната му декларация подадена пред КПКОНПИ, пише Ретро.

Най-много имущество Добрев има в столицата. Той се шири в три апартамента –  два от тях се водят на името на съпругата му.

Едното жилище е огромно и се простира на 140 квадрата, другото е 100 квадратни метра. Според документите и двете са закупени със средства, които са дошли от продажбата на други имоти.

По-големият апартамент е купен за 202 079 лв., другият макар и по-малък струва 229 360лв. Левият политик има и трето жилище със 75 квадратни метра. Него Добрев е придобил като наследство от своите родители. Апартаментът на бесепаря във Варна, където обичайно през лятото почива със семейство си, също не е малък – 93 квадрата, но цената му не е упомената, тъй като Добрев го е придобил под формата на наследство.

Двете къщи на Добрев се намират провинцията. Едната е в родния му край Гоце Делчев. Като собственик на едната вила 168 квадрата Добрев сдобива през 98-ма година под формата на дарение, другата пак е наследствен имот по семейна линия и е „само“ 108 квадратни метра.

Преди няколко години синът на Кирил Добрев завърши престижен бизнес университет в Англия. Справка в  ценоразписа на ВУЗ-а показва, че за тригодишното обучение родителите му са платили 120 000 лв. само за семестриални такси.

Прегледана: 3848

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече