Кирил Добрев сред най-заможните бесепари- шири се в четири апартамента и две къщи

0

Кирил Добрев е в челото на класацията на най-заможните бесепари. Бившият шеф на столетницата притежава четири апартамента, две къщи и две паркоместа става ясно от имотната му декларация подадена пред КПКОНПИ, пише Ретро.

Най-много имущество Добрев има в столицата. Той се шири в три апартамента –  два от тях се водят на името на съпругата му.

Едното жилище е огромно и се простира на 140 квадрата, другото е 100 квадратни метра. Според документите и двете са закупени със средства, които са дошли от продажбата на други имоти.

По-големият апартамент е купен за 202 079 лв., другият макар и по-малък струва 229 360лв. Левият политик има и трето жилище със 75 квадратни метра. Него Добрев е придобил като наследство от своите родители. Апартаментът на бесепаря във Варна, където обичайно през лятото почива със семейство си, също не е малък – 93 квадрата, но цената му не е упомената, тъй като Добрев го е придобил под формата на наследство.

Двете къщи на Добрев се намират провинцията. Едната е в родния му край Гоце Делчев. Като собственик на едната вила 168 квадрата Добрев сдобива през 98-ма година под формата на дарение, другата пак е наследствен имот по семейна линия и е „само“ 108 квадратни метра.

Преди няколко години синът на Кирил Добрев завърши престижен бизнес университет в Англия. Справка в  ценоразписа на ВУЗ-а показва, че за тригодишното обучение родителите му са платили 120 000 лв. само за семестриални такси.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече