Юлий Москов: Хората на Слави изкопираха Хитлер, новият парламент е просташко сборище

0

Аз съм втрещен! Едно просташко сборище. Те могат само да ругаят и крещят. Като агитка на футболен мач. Това не е парламент, това е позорище. Всичко е обърнато назад към миналото, към това да режем ръце, крайници, бесилки – „Ще ви изчегъртаме, ще ви унищожим“. Това е Русия през 18-та година – власт на работниците и селяните – мечтата на Ленин. Сега ние имаме не само власт на неуките работници и селяни, но и власт на лъжците, защото повечето от тях безумно лъжат. Това заяви пред ТВ Европа журналистът и анализатор Юлий Москов.

„Татяна Дончева, когато висеше по цяло лято на Шведския хотел на морето с Илия Павлов, сега казва – ние сме нови хора. Таня, ти си последният, който може да каже, че е нов човек. А Тошко Йорданов? Господи, не вярвам на очите си!“, допълни емоционално Москов.

„Този парламент е полулегален, защото никой не казва какво ще прави. Всичко е мъгла, всичко е задкулисие, всичко е неискреност. Аз останах много огорчен да узная, че те са изкопирали Хитлер. През 1939 г. Хитлер идва в Германия на власт без икономическа програма, без социална програма, без програма изобщо! Той публикува една страничка с 25 точки, логически несвързани една с друга. Тези на Слави Трифонов успяха да напишат само две точки – мажоритарни избори и субсидии. И се отказаха от едната. Как може човек да прогнозира нищото?! Защото те са нищо!“, заяви Юлий Москов.

„Те не говорят, защото се страхуват от глупостите, които ще изрекат. В по-голямата си част това са хора с по сто думи в речника си. Това е ужасяващо!“, допълни той.

Според него основният въпрос е конфликтът между мажоритарните и пропорционални избори.

Москов отбеляза, че внесеният вчера от ИТН проект за промени в Избирателния кодекс дава пълна власт на президента над парламента. „Това е абсолютно противоконституционно! Това е пълно безобразие“, заяви той.

Юлий Москов допълни, че според него тези, които гласуваха за „революционерите“, за „площадите“ постепенно ще оттеглят доверието си от тях: „Само си помислете как се казва тази партия: „Мутри вън!“, а те мутрите са вътре в парламента. Румен Радев се явява една от най-тежките разделителни линии. Ами махнете го! Какво се инатите!“.

Източник: ПИК

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече