Разследват шефа на сръбския парламент за оргии с деца

0

Председателят на сръбския парламент и бивш дългогодишен министър на външните работи Ивица Дачич е участвал в нощни забавления с непълнолетни момичета на възраст от 15 до 18 години.

Скандалните разкрития оповести заместник-председателят на Партията за свобода и справедливост Мариника Тепич. Тя съобщи, че това нещо се случва от години в „личния град“ на Драган Маркович-Палма – Ягодина.

    „Обществото сега ще разбере в какви чудовища са се превърнали властимащите“, каза тя в централата на партията.

По време на пресконференцията Тепич излъчи видеозапис с показанията на млад мъж, който е бил очевидец на тези „закрити купони“ с участието на непълнолетни. Мъжът разказа, че „купоните продължавали до рано сутринта“.

    След като момичетата бъдат алкохолизирани, те придружават гостите си. Всичко това става над басейна на хотел „Алфа“. Там съм виждал Ивица Дачич, Александър Антич, както и собствениците на „Кнез петрол“ и телевизия Копорникус. След като басейна се опразни и всички бъдат изпратени по домовете си, момичетата отиват една по една и се представят. Разказват какво искат, какво не искат. Това повече прилича на пазар за животни, отколкото на купон“, разказа младият мъж.

Той твърди, че момичетата се страхуват за сигурността си, а техните родители правят всичко възможно да ги изпратят в чужбина, за да не пострадат и да ги спасят от сексуалния тормоз. Част от тези момичета фиктивно работят в някое от държавните предприятия, но всъщност работят като момичета за забавления. Една от тях е била заплашвана от заместник-министъра на вътрешните работи и е била принудена да участва в тези купони, разказа още той.

„Убедена съм, че ако в тази наша Сърбия е останала поне малка частица морал, чест и достойнство, след тези разкрития прокуратурата не може повече да мълчи, а правителството трябва да падне“, каза още заместник-председателят на Партията за свобода и справедливост Мариника Тепич, информира БГНЕС. Тя заяви, че „коалиционните партньори на Драган Маркович-Палма – Социалистическата партия на Ивица Дачич и Сръбската прогресивна партия на президента Александър Вучич опъват чадър над него“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече