Един от създателите на ‚Ку-ку“: Слави премина през мутрите на ВИС и на СИК – той винаги се е занимавал с политика

0

„Ние сме поколението, което не хареса това, което направи. Слави Трифонов се дръпна и се затвори в тесен кръг около себе си“. Това разкри един от създателите на „Ку-ку“ Нидал Алгафари по повод влизането на шоуто в политиката.

„За 20 г. съм говорил 2 пъти, когато ме е канил в шоуто си. Комуникирам основно с председателя на ПГ на ИТН Тошко Йорданов. Първият човек, който предложи Слави Трифонов да влезе в политиката, беше Август Попов. Влади Въргала също му удари силно рамо, но доколкото знам, и с тях се е разделил. Единствено сряза почвата с Камен Воденичаров, макар че дълги години не се чуваше и с него заради различия в музикалните стилове“, заяви писателят и политически пиар Нидал Алгафари пред БТВ.

„Слави тръгна от нищото и стигна върхове. Как е постигнал всичко – Слави премина през мутрите на ВИС и на СИК. Той винаги се е занимавал с политика. Правил е концерти за различни партии, в предаването подронваше авторитети или издигаше политици. Силата му беше в говоренето, но в момента тя е заключена. Всички думи, които е говорил са писани от екип от 7-8 души. Сега се оказва, че като трябва да говори сам е доста по-трудно. Бойко Борисов нямаше да е същият, ако не беше предаването на Слави Трифонов. Росен Петров тогава беше сценарист и в шоуто го направиха Супермен“, казва още един от създателите на студентската програма „Ку-ку“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече