„Има такъв народ“ е партия на медийни герои, които не са излизали от студиото си

0

„Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат понятие как се създават закони. Резултатите от изборите са скала на омразата към Борисов“.

Така започна участието си в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Нова нюз лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Действията от последните две седмици са доста ниско ниво на политическа култура, като отговорност, те по-скоро са влезли, за да облекат негативните си емоциите чрез законите като някаква форма на мъст“, смята той.

Според него промените в Изборния кодекс не са добре обмислени и обсъдени. А има текстове, които водят до нерешими казуси – като отказа за пропорционален вот.

„Отпадането на ограничението на броя на секциите извън България за държави извън ЕС беше угоднически публикувано набързо в „Държавен вестник“ от президента. С тази промяна има огромен риск от Турция да бъдем залети с гласове на изслелници в полза на турската изпълнителна власт“, опасява се Симеонов.

Той е отправил призив за обединение към всички патриотични партии.

По думите му момента тези 300 000 души, които са гласували за тях, не са представени в Народното събрание, което води до силно деформиране на политическото пространство.

Прегледана: 1923

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече