„Има такъв народ“ е партия на медийни герои, които не са излизали от студиото си

0

„Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат понятие как се създават закони. Резултатите от изборите са скала на омразата към Борисов“.

Така започна участието си в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Нова нюз лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

„Действията от последните две седмици са доста ниско ниво на политическа култура, като отговорност, те по-скоро са влезли, за да облекат негативните си емоциите чрез законите като някаква форма на мъст“, смята той.

Според него промените в Изборния кодекс не са добре обмислени и обсъдени. А има текстове, които водят до нерешими казуси – като отказа за пропорционален вот.

„Отпадането на ограничението на броя на секциите извън България за държави извън ЕС беше угоднически публикувано набързо в „Държавен вестник“ от президента. С тази промяна има огромен риск от Турция да бъдем залети с гласове на изслелници в полза на турската изпълнителна власт“, опасява се Симеонов.

Той е отправил призив за обединение към всички патриотични партии.

По думите му момента тези 300 000 души, които са гласували за тях, не са представени в Народното събрание, което води до силно деформиране на политическото пространство.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече