Рашидов завел дело срещу Минеков за клевети и нанесени душевни вреди

0

Успешните министри създават по нещо, а неуспешните – слагат по един пагон на министър и после си отиват. Това каза Вежди Рашидов, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, пред БТВ по повод служебния кабинет и първите му действия.

„Никой някога не е чувал аз да говоря за министри, защото министърът е само върха на една институция, в която работят много честни и почтени хора. Имаме правителство почти на 4 дни, не знам какъв коментар ще правя. Ще поживеем и ще видим, много е рано. Леко ме притеснява, че казват, че за 2-3 месеца ще направят каквото не е направено за 10 години. Мога да им пожелая на добър час, а коментари ще правим след 2-3 месеца, когато си отидат. На мен ми е време да запазя за себе си някаква душевна хигиена и много по студия да не ходя“, посочи Рашидов.

По темата за служебния министър на културата Велислав Минеков, Рашидов заяви:

„Реваншизмът за никой не е полезен, защото е бумеранг. Пожелавам им на добър час. За културата какво да кажа, успешните министри създават по нещо, а неуспешните – слагат по един пагон на министър и после си отиват“.

По думите му е завел дело срещу служебния министър Велислав Минеков за клевети и нанесени морални и душевни вреди, защото е говорил много неща по студията.

„Всичко са платени данъци. Има НАП и Сметна палата. Проверки е имало. Платил съм толкова данъци, колкото някои не са спечелили. За 3 години съм спечелил и съм си платил данъците за 400 000 лв. Платил съм си данъците и съм си декларирал в Сметната палата всичко. С каквото съм декларирал като съм станал министър през 2009 г., с това съм излязъл“, допълни Рашидов.

На въпрос дали ще е в листа на ГЕРБ на предстоящите избори, той посочи, че това го решава партийното бюро. „Ако ми предложат, ще си помисля“, допълни Рашидов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече