Гръмнало, та ги събрало: Ето кои влизат в партията на Виденов

0

След три десетилетия перестроечни злоупотреби с Конституцията от 1991 г., страната ни отново е пред избор. След последните безплодни избори България отчаяно се нуждае от алтернатива на компрадорско-олигархичният модел, наложил се в крайна сметка у нас“.

Това пишат от новата формация „Лява алтернатива“, в която участва и Жан Виденов . 32-ма души са се подписали, че са в организацията, която ще се явява на изборите.

Най-отгоре е името на Иван Атанасов от Асеновград, сочен за инициатор, предаде 24 часа. Той се представя като последен ръководител на младежката организация на БКП и БСП, депутат от 1994 до 1998 г. В момента бил ръководител на фирми за луксозен международен туризъм и спорт.

Следват още 31 имена по азбучен ред, като това на Жан Виденов е на девето място. В състава на „Лява алтернатива“ са Антон Величков – бивш секретар на ЦК на ДКМС, сега бизнесмен и земеделски производител. Бившият кмет на Хасково Атанас Василев също е там.

Дончо Конакчиев, бивш вицепремиер и народен представител в няколко парламента е в редиците на „Лява алтернатива“, както и ексдиректора на пристанище Бургас Аргир Бояджиев. Областният управител на Търново в кабинета „Виденов“ – историкът Владимир Попов, бившата здравна министърка Мими Виткова, някогашният икономически министър от правителството на Любен Беров Румен Биков, също са в списъка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече