Ето го семейството на служебния премиер Стефан Янев (Снимки)

0

Личният живот на служебния премиер Стефан Янев тъне в мистерия, макар от седмица насам той да е сред най-обсъжданите лица в държавата. 61-годишният генерал, роден в близкото до Пловдив село Поповица, всъщност е женен от дълги години за софиянка.

Съпругата му Пенка е бизнес дама, която върти цели две фирми. Тя отдавна се е утвърдила на пазара с недвижими имоти и управлява своя собствена кантора, регистрирана на територията на столицата, която се занимава с посредническа и консултантска дейност при покупко-продажба на недвижими имоти, управление на недвижима собственост, оценка на недвижими имоти, покупка, строителство и обзавеждане на обекти с цел продажба или отдаването им под наем, комисионни и превозни сделки и други доходоносни начинания. Вторият ѝ бизнес е локализиран в провинцията, по-точно в Асеновград. Фирмата извършва всякакъв вид търговски операции – производство и търговска реализация на различни хранителни, промишлени стоки и изделия, разкриване на магазинна мрежа, търговско посредничество и представителство, транспортна дейност – превоз на пътници и товари в страната и чужбина, външнотърговска дейност – внос и износ, търговско посредничество и представителство на чуждестранни лица и фирми в страната, разкрива ПИК.

Янев и жена му са родители на две големи деца – син Костадин и дъщеря Екатерина. Щерката на служебния министър-председател се дипломирала в Софийския университет през 2015 г. и завършването ѝ било радост за цялото семейство, което се събрало, за да изгледа церемонията по връчването на дипломите лично. Още по-голямо щастие обаче Екатерина им донесла с новината, че ще стават баба и дядо. От 2 години насам ген. Янев и жена му се гордеят с внучка Мишел. Щерка им все още не е минала официално под венчилото, но е сгодена за своя любим Иван. Той пък е сред най-известните и успешни бармани в България, с умения на световно ниво, и е основател и собственик на първото по рода си училище за бармани в София. Двамата с премиерската щерка също имат и обща фирма, която се занимава с ресторантьорство и кетъринг.

Премиерът Стефан Янев и жена му Пенка се грижат за няколко домашни любимци. Те се грижат за три кучета, две от които от любимата им порода „Френски булдог“. Животинките пътуват с тях и по почивки, а най-предпочитаните места за отдих на служебния министър-председател в България са Лозенец и Банско.

Премиерът с двете си деца – Костадин и Екатерина

Янев и съпругата му на дипломирането на дъщеря им

На парти със съпругата си

Съпругата му и дъщеря им се возят в кабриолет

Пенка Янева с домашните си любимци

Зетят, внучката и дъщерята на генерала

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече