Селска вечеринка: Марешки и Виктор Николаев се хванаха за гушите в ефир!

0

Голям спор възникна между Веселин Марешки и водещия на сутрешния блок по Нова телевизия Виктор Николаев. Последният опита да припомни изречени обидни думи в миналото от страна на Марешки към Валери Симеонов и Красимир Каракачанов.

„Нас ни обединяват интересите на България. Фалшивите комплименти са характерни за по-младите момиченца и тези фалшиви комплименти между компанията на Слави и Тошко Африкански, мутрите и Маджото. Ние си казваме всичко директно, след това не се правим на ощипани госпожици“, каза Марешки.

    „Много по-големи и обидни неща са си говорили Христо Иванов, Атанас Атанасов, Мая Манолова и Татяна Дончева. Тях ги обединява далаверата. А нас ни обединява интересите на гражданите.“

„Наричали ли сте ги  родоотстъпници и безбожници, а сега отивате на избори с тях. Защо?“, пита го Виктор Николаев.

„Моля ви, не питайте за жълтини. Питайте ме за важните неща – българинът е докаран до просешка тояга след петгодишното управление на Румен Радев. Слави Трифонов псуваше Иван Костов като каруцар, а сега прави коалиция и сипе фалшиви комплименти към същите тези хора. По-важното е обединението срещу всички тези мутри, които се опитват отново да се върнат на власт“, отговаря Марешки.

„Кога обаче казвахте истината – сега или преди, когато действително казвахте, че изроди от ВМРО продават българщината. Джамбазки е родоотстъпник. Каракачанов е безбожник. Обвинявахте ВМРО корупция.“, държи си на своето Николаев.

    „Вижте, разбирам че искате да свършате черната работа на някои мои конкуренти, Сега съжалявам, че се съгласих за това интервю“, отвърна Марешки на водещия.

Двамата говориха едновременно, не се изслушваха, прекъсваха. Разговорът приличаше на някаква селска вечеринка.

„Не мога да разбера как може едни определени думи са в устата на сериозен журналист като вас. Кой вкарва такива думи във Вас“, казва Марешки.

    „Това са ваши думи, цитати от интервюта“, отвръща пък Николаев.

Марешки все пак беше категоричен, че „Българските патриоти“ ще се включи само в коалиция, която е на определени принципи и която приема десетте точки, определени като приоритет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече