Емил Кошлуков и Мая Костадинова се събраха

1

Водещата на обзорното политическо предаване „Неделята на Нова“ Мая Костадинова става лице на БНТ. Тя изправи на нокти колегите си преди две седмици, след като напусна телевизията и дори престана вдига телефона си на хора от екипа.

Самата тя провела среща с шефовете на телевизията само няколко дни преди да напусне. Те я уверили, че няма основание да се тревожи за бъдещето си. Кулоарната информация обаче гласи, че журналистката разбрала, че остава на екран до края на юли, а след това началниците на Нова щели да се оглеждат за неин заместник. Затова решила първа да си тръгне, вместо да чака позорно уволнение.

Костадинова имат опит в политическата журналистика. Държи се на дистанция с гостите и не демонстрират политически пристрастия. Колегите, а и зрителните я възприемат като кадър на ТВ 7, където работеше с Николай Бареков и сегашния началник на БНТ Емил Кошлуков. Не е ясно какво предаване ще води Костадинова по БНТ и има ли шанс да заеме място на Георги Любенов през уикенда.

Любенов превърнат предаването „Денят започва“ в едно от най рейтинговите, защото се отнася уважение към гостите, умее да ги изслушват, добре подготвен е за разговорите.

Приятели на Мая Костадинова довериха за „Галерия“, че била силно притеснена от слуховете, че Светослав Иванов, който води „120 минути“ по bTV може би ще се премести в Нова, за да заеме мястото й. Версията не е особено логична, тъй като Иванов е от основните лица на bTV, а и с шефа на новините Антон Хекимян са в прекрасни отношения.

1 Коментар
  1. […] “Колегите, а и зрителните я възприемат като кадър на ТВ 7, където работеше с Николай Бареков (на снимката с Бареков) и сегашния началник на БНТ Емил Кошлуков”. https://bairak.bg/2021/05/26/емил-кошлуков-и-мая-костадинова-се-съб/ […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече