Борисов: Готвят „Костинброд 2“

0

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви на поредната среща с младежите от партията, че чрез твърденията за подслушване се готви „Костинброд 2“.

„Няма нищо, затова поголовно сменят. Ще влезнат в стопанствата на служби, дирекции – да търсят нещо, за което да се захванат. Ако намерят – хубаво. Ако не намерят – ще изфабрикуват записи, така, както изфабрикуваха миналото лято. Ще режат, ще кълцат, ще сглобяват. Те, ако имаха, щяха да са ни убили още днес“, каза той.

По думите му, ако имаше подслушване са щели да излязат и да кажат: „Този и този политик са подслушвани от тази и тази служба, по еди-кое си дело. И ако има разработка – тогава коментираме. Щели да ни кажат след месец. Излиза, че само аз не знам кои са подслушваните, а всички останали знаят“, добави Борисов.

Борисов на среща с младежите от ГЕРБ в стил „аз съм шоп и обичам да мразим“

Според него нерегламентирано подслушване на опозиционни политици не е имало.

„Атанасов говори за 32-ма подслушвани, а на другия ден Хаджигенов говори за 82-ма. Днес Бабикян говори за 26-ма. Излиза, че уж „контролираните“ служби са дали информация на всички управляващи партии в момента, събрани около Радев, само ние не знаем. От какво се плашите, ние сме в опозиция – всички институции са ваши“, попита лидерът на ГЕРБ.

Борисов коментира и кадровите рокади на служебното правителство.

Борисов проговори: Ей така е станало 44-та – избили са елита и после 45 г. комунизъм (ВИДЕО)

„Кандидат-президентът Радев възлага на неговия заместник, сега служебен премиер (Стефан Янев – б.р.), да смени еди-кой-си. И същият този служебен кабинет, пратен от Радев връща предложението, а той издава указа. Къде е балансът на властите? Нали в това ни обвиняваха“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече