Мека Китка нашамари лидер на ВМРО

0

След провокации „патриотът” от ВМРО и шеф на младежката структура в София Христо Иванов бе нашамарен от младеж с различна сексуална ориентация!

Конфузната за националиста сценка се разигра на премиерата на късометражния филм „Черупки“. Лентата бе излъчена в софийското заведение „The Steps“, което е известно с това, че организира събития на ЛГБТ тематика.

Малко преди прожекцията от организацията, която е основен организатор на събитието – Single Steps, пуснаха пост, в който сигнализират за поява на провокатори от ВМРО.

От поста ясно се вижда председателят на младежката структура на Каракачановата партия в София – Христо Иванов. Той на свой ред пуска излъчване на живо от неговия профил в социалните мрежи.

На самото събитие идват органите на реда, които са повикани от управителя на заведението, който също се появява в клипа. След като няколко пъти биват помолени да напуснат, групата от момчета, която бива обвинявана за провокатори не го прави.

Нещата ескалират, когато председателят на младежката структура на ВМРО, докато снима, не оставя собственика на заведението и започва да го преследва.

Към 16,30 от лайфа на Христо Иванов нещата ескалират, когато след като ходи и снима собственика на заведението без негово позволение и то от съвсем близък план, на собственика на заведението му писва и посяга да вземе телефона му, при което пада Covid маската на „войводата”, предаде trendynews.bg.

Тогава лидерът на Младежи ВМРО – София се навежда, взема маската от земята и хуква да бяга към полицията, пищейки:

„Защо ми посяга? Ей! Господине! Господин полицай! Ето! Скъса ми маската това момче! Ето! Скъса ми маската пред хората! (С разплакан глас) Дръп-дръпна ми т’ва! Ето! Има го пред фейсбук! Фейсбук е! Дойде, навря ми се в лицето и ми скъса маската!“

След събитието от организация Single Step пуснаха пост на своята фейсбук страница, с който призовават повече хора от ЛГБТ общността да посещават техни събития. От Младежи ВМРО – София мълчат гузно по темата, писа Lupa.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече