Биячът на Митко Чорапа – застъпник на ДПС

0

Биячът на Митко Чорапа –  застъпник на ДПСБиячът на Митко Чорапа – застъпник на ДПСЗастъпник на ДПС е 45-годишния Ивайло Пенков, който преби търговеца на чорапи Митко в пловдивския арт квартал „Капана“, показва проверка на „Галерия“ в ЦИК.

Пенев е регистриран на втори април само два дни преди вота, за да следи за интересите на партията на Доган пред урните. Биячът е един от 35-те застъпници на ДПС в 16 Районна избирателна комисия в Пловдив. Иначе обвинения за хулиганство и лека телесна повреда е адресно регистриран в София.

Той е включен в списъка със застъпници на ДПС с новата си фамилия Дадански. Сменил името си преди няколко месеца, за да не излиза в регистрите на осъдените лица и длъжниците, твърдят запознати с тази практика. Фамилията е на новата му съпруга. Ивайло Пенов е адвокат с прекратени права. Те били отнети заради влязла в сила присъда за обсебване и присвояване на 14 хиляди лева от негова клиентка. Наказанието от Районния съд във Варна е една година условно с три години изпитателен срок. След това той напуска родния си град и заживява в София, където не го познават. После се насочва към Пловдив, където купува заведение в „Капана“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече