Жената на Боил Банов го издържа с плетива на две куки

0

Жената на вече бившия министър на културата Боил Банов- Ива Петрони е отворила магазин за ръчно плетени дрехи в София.  Според последните събития съвсем навреме защото съдбата на Боил Банов изглежда твърде неясна и най-вече нерадостна, пише Галерия.

Бутикът се намира на пъпа на столицата при площад Гарибалди, диагонално срещу сградата на КТ „Подкрепа“. В него бившата журналистка и бивша министерша предлага различни модели блузи, жилетки, потници, връхни наметала тип пончо от памук или вълна, всичките ръчно плетени.

 Макар отвън магазина да не създава усещането за лукс, вътре цените никак не са народни. Най-евтините артикули са къси потничета, които се предлагат за 79 лв. Ленените панталони вървят 130 лв., а  плетените блузи, които със сигурност няма да ви стоплят в хладните вечери – 140 лв. Разбира се описанието на етикетите, че са използвани изцяло естествени материали са оправдание за солените цени, но нали Боил Банов трябва да се храни с нещо.

За момента магазина далеч не се радва на огромна клиентела. Най-вече купувачи са чужденците, те обаче заради пандемичната обстановка не са толкова много.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече