Биков и Иванов пак питат за фирмата на шефа на НАП

0

Г-н Асен Василев трябва да каже дали в момента проверява сделката на Румен Спецов, издирили ли са лицето, изобщо какво се прави по тази тема. Това е много важен въпрос. Ние нямаме съмнения в харвардския подход на тези хора. Важно е да се знае изведен ли еот страната купувачът на фирмата. Това каза Тома Биков от ГЕРБ във видео във Фейсбук, излъчено пред министерството на финансите.

Александър Иванов от ГЕРБ пък допълни, че носят документи на финансовия министър за сделката между малоимотното лице и Румен Спецов.

„Освен, че г-н Спецов очевидно се е познавал и с Данаил Николов от години. Очакваме г-н Василев да бъде максимално прозрачен и каже какво правим с този човек. Той в момента ревизира политици, фирми, за да ги проверява, той трябва да има прозрачно и чисто минало. Ако не го направят, ще обявим още една новина, днес сме в София, скоро и в други градове. Ние вече сме разследващи журналисти и си уплътняваме времето с подобни журналистически разследвания“, заяви още Тома Биков.

Самият Александър Иванов влезе в сградата на министерството на финансите, за да подаде документите за скандалната сделка между Румен Спецов и Данаил Николов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече