Мъст: Културистът от НАП погна Стъки и жена му с данъчна ревизия за 5 години назад

0

Румен Спецов разпореди пълна данъчна проверка на обявилия се за кандидат-президент Станислав Недков – Стъки, разкри ексклузивно пред Lupa.bg източник от ръководството на НАП.

Експерти от приходната агенция ще проверяват за 5 години назад дали при Недков като физическо лице има необяснимо забогатяване и нерегламентирани пари. Освен Стъки, данъчната ревизия ще засегне съпругата му Юлияна Дончева, както и фирмите, свързани със семейството.

„Едва ли Стъки има от какво да се притеснява, след като напира за държавен глава, всичко би трябвало да му е наред, но дали е така – ще установи детайланата проверка”, обясни данъчният пред Lupa.bg.

Преди ден говорителят на служебният кабинет Антон Кутев взриви крехкия душевен мир на Стъки с информацията, че ММА федерацията, която Недков управлява, е получила над 1 милион лева.

„Тези 220 хил. лв., за които говори той (получени за 5 години, б.ред.), са само по програмата за превенция на зависимостите. Не е свършена никаква работа и това е единственият проблем.

Отделно федерацията е взимала всяка година по 180 хил. лв. Получавани са средства и по други програми. Начинът, по който са били провеждани тези конкурси, е абсолютно несъстоятелен”, категоричен бе Кутев.

„Нападките срещу мен започнаха след издигането на кандидатурата ми за президент. Тогава започна и полицейската репресия. Изнасят се и лъжливи, манипулативни данни”, оправда се пък Стъки, бивш шеф на охраната на Николай Бареков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече