Нови разкрития: „Кошаревския свидетел“ на Манолова е с колеблива сексуална ориентация и слабост към наркотиците

0

След публикувани материали и скандални разкрития bulnews.bg се натъкна на по-пикантни данни за лицето Христо Токилиев – Ицо Турчина. Той е на 42 години и родом е от кърджалийско село, а себе си определя като помак.

Рожденото му име е Христем Стоилов Токилиев. Мъжът е осъждан за извършени престъпления в условията на рецидив. Негови познати твърдят, че е с колеблива сексуалност и е имал близки отношения с небезизвестния Е. М. и др. В някои среди същият е известен с прякора „Дълбокото гърло“ (Хризантема Дълбоката). Намират се и хора, които твърдят, че наркотиците не са му непозната тема.

Полицейските му регистрации започват още през далечната 1998 г. Бил е в бригадата на Стоян (Китаеца) и Митко (Боксьора), но след „развод“ с групата той съдейства на полицаи от СДВР, при което въпросните двама са били заловени на КПП-Владая.

В последните 2-3 години Токилиев се вживява в ролята на „кошаревски свидетел“ по множество дела. 

Въпросният има брат на име Валентин. Тяхната основна дейност е да разглобяват инкриминирани автомобили в автоморгата им в столичния квартал „Дървеница“, на ул.„Климент Охридски“ №59. 

Същите многократно са били задържани и с крадени автомобили.

Едва ли политически лидер от калибъра на Мая Манолова ще спечели симпатиите на своите избиратели със снимки, на които е с хора като Ицо Турчина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече