Пластичният хирург, който ремонтира бюстове за 7 бона, е кандидат за депутат от ГЕРБ

0Голяма екзотика цари в листите на партиите, атакуващи 46-ото Народно събрание, но за пръв път за пост на жълтите павета ще се бори майстор на силикона. В опитите си покрай пандемията да напълнят листите си с лекари от всякакъв калибър, партиите започнаха да стават комични. Така от ГЕРБ атакуват парламента не с какъв да е специалист, а с… реставратор на цици?

Д-р Христо Христов, пластичен хирург от София е един от козовете на ГЕРБ за победа на 11 юли. Майсторът на кръглите и анатомични импланти е дългогодишен специалист по естетична хирургия, а от бившата управляваща партия са решили да го поставят в листата си за 23 МИР-София редом до финансисти, юристи, психолози и одитори.


Майсторството на д-р Христов със скалпела е всеизвестно сред по-заможните бизнесдами в България, защото цените за ремонт или извайване на бюст при медика са доста солени. За поставяне на силикон лекарят иска между 3000 и 3500 евро, т.е., сумата приближава 7000 лева, писа Уикенд.


Почти няма дами, които да искат да намалят бюста си, но въпреки това бъдещият законотворец предлага услугата срещу цена от 2200 евро до 3000 евро. За красавици, които не са уверени да покажат дадености на плажа заради пищни ареоли, хирургът оферира намаляване срещу 1200 евро. Сумата може да набъбне до 1500 евро. За 2200 евро пък кандидат-депутатът на Бойко Борисов ще повдигне бюста на всяка дама, а услугите му се простират дори в сферата на силния пол.


Мачовците с по-едри гърди могат да възвърнат самочувствие само срещу 2000 евро под скалпела на бъдещия депутат. Д-р Христов се слави с добра репутация сред пациентките си, които го определят като мил и внимателен, съвестен хирург и перфектен специалист. Не е ясно обаче защо ГЕРБ решават да атакуват парламента с медик, който е далеч по-полезен и уважаван извън цирка на Народното събрание. Според запознати, доктора е привлечен в редиците на доскорошните управници от негови клиентки от партията. Сред тях, ако се вярва на мълвата, била и фамозно ремонтираната отвсякъде бивша министърка на туризма Николина Ангелкова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече