Царевичката купувал гласове за Мая, тя пък го изчегърта от паритийната листа

0

Мая Манолова изчегърта Царевичката от паритийната листа. Във връзка с искането на прокуратурата за отнемането на имунитет на кандидат-депутата от „Изправи се! Мутри вън!” Цветелин Георгиев и със запитванията на медии за такова лице в листата на партията в Бургас, информираме, че водачът на листата ни в Бургас Живко Табаков ще окаже пълно съдействие на органите на реда и прокуратурата за установяването на истината.

Това съобщиха от политическата коалиция във връзка с информацията, че прокуратурата е поискала кандидат-депутатът Цветелин Георгиев – Царавичката да бъде разследван за купуване на гласове. 

В листата в Бургас случаят се изяснява. Цветелин Георгиев твърди, че няма съпричастност към никакви практики, нарушаващи върховенството на закона.

От този момент нататък Георгиев е отстранен от листата, за да се изясни цялата истина и да не се възпрепятства разследването.

За напускането си днес Георгиев ще подаде надлежните документи. За нас върховенството на закона е основна ценност и всяко негово нарушение, независимо от кого, смятаме за крайно неприемливо, посочват от политическата група на Мая Манолова. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече