Мая Манолова в тайна коалиция с Дон Цеци

0

Цветелин Кънчев, по-известен като Дон Цеци, е сред хората, които помагат на Мая Манолова за предстоящите в неделя парламентарни избори, научи Lupa.bg. Ромският тартор открито работи за коалицията“Изправи се! Мутри вън!“, а според източници на сайта от МВР негови хора са обещали да докарат „не по-малко от 25 000 гласа“ в неделя.

Над 10 души на Дон Цеци се били включени в листите като кандидат-депутати, но на по-задни позиции. Възможно е обаче с преференции те да бъдат набутани в парламента.

Цветелин Кънчев е в скрита коалиция с „Изправи се! Мутри вън“. Над 10 негови хора са в избирателните листи на движението

„Известно ли е, че в листите на „Изправи се! Мутри вън“, има хора на Цветелин Кънчев? По-конкретно, касиерът на „Евророма“ – Елена Герасимова, която към днешна дата е общински съветник в Златица. Само аз ли съм пропуснала публично деклариране на контакт с тази партия?“, написа в социалната мрежа журналистката Миролюба Бенатова днес. Оэициален отговор не получи.

В коментар под статуса й се включи Николай Хаджигенов, който лаконично обобщи: „Не е част от „Мутри вън“ със сигурност…“ 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече