Тежки интриги: Мая Манолова на нож с Капон, Татяна Дончева – с Хаджигенов

0

Тежки интриги и напрежения раздирят младата коалиция „Изправи се! Мутри вън!” в навечерието на предсрочните избори. Лидерите на формацията са на нож един срещу друг, като основната причина е особения темперамент на Мая Манолова и желанието й нейната дума да е последна.

Манолова открито не можела да понася Мария Капон, която пък от години е много близка на Арман Бабикян, и дори не я поздравявала. Зад гърба й пък я наричала „дебелата арменка”, което „добри хора” се постарали да достигне до ушите на Капон.

Напрежение имало и по оста Татяна Дончева – Николай Хаджигенов. Бившата бесепарка открито иронизирала юридическите му умения и пускала саркастични реплики от типа на: „Ама моля ти са ся, какъв колега ми е той? Бе що са мъчи тоз човек да са пра`и на адвокат? Ми да си гледа там каратето, може пък да го бива”. (Всъщност, Хаджигенов е таекуондист, но за Дончева това явно е същото – б.р.). Татяна била и категорично против заигравките на колегата й с ЛГБТ общността. Хаджигенов се появи с прилепнала бяла риза на гей прайда в София и проведе серия от срещи със знакови представители на малцинството. „Ми той нали за хубавеляк са има, може пък да му вържат гейовете”, саркастично заключила Дончева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече