Ето я жената богаташка на Бойко Рашков

0

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков, който се прочу като имотният крал на родната политика заради своите множество апартаменти, резиденция за милиони, гаражи и земи, оправдава завидното си имотно състояние с доходите на своята съпруга, пише „Ретро“.

 Митичната Мария Рашкова, която е оборотен нотариус голяма кантора на столичния булевард Васил Левски, продължава да е загадка и да страни от публичния интерес върху нея. В интернет за първи път ексклузивно се появи тяхна снимка, на която двамата позират като щастливо семейство. Кадърът е архивен и е заснет преди години, видно е от значително по-младежкия вид на служебния министър на Румен Радев. В интервю със Сашо Диков Рашков  казва, че по-голямата част от вложените средства в имотите му били на съпругата му. Все още обаче остава мистерия защо двамата след 40-годишен брак са решили да сключат брачен договор и как по-голямата част от общите имоти всъщност преминават в еднолична собственост на Рашков.

„Така сме решили, така сме направили. Семейният кодекс предвижда тези права. Законът позволява съпрузи да живеят с разделено имущество“, отсече той пред Диков.

Рашкова изкарвала солидни суми от дългогодишната си практика на нотариус. В юридическите среди тя е известна като елегантна и стилна дама. Съседите в скандалната им резиденция за близо 4 милиона лева, с 12 тоалетни, басейни, английски двор я мислили  за съпруга на дипломат, защото винаги била изтупана от глава до пети.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече