Ново 20: Новозначеният съвет на „Пирогов“ е провел първото си заседание в частна кантора свързана с Божков

0

Проф. Костадин Ангелов попита на пресконференция на ГЕРБ къде новозначеният съвет на „Пирогов“ е провел първото си заседание – в частна кантора или в кабинета на здравния министър?

„Това ли е прозрачността на президента Радев? Свързана ли е тази кантора с Васил Божков?, само питам, а да видим как ще отговарят?“, заяви Ангелов. Той заяви, че като гражданин има право да задава въпроси, а Борисов допълни да се види и за ББР коя е адвокатската кантора и кои хора обслужва, както и какви пари взима. 

Ангелов заяви, че в рамките на три дни Кацаров няколко пъти си е променил мнението за това кога е лежал в „Пирогов“. „Лъже и това се видя от всички. Първо бил на ски, после не ходи на контролен преглед, после нещо друго. Питам пак подписвал ли е документ за постъпване в болница, защото стана ясно че не е имал право на контролен преглед. Защо в страна се назначава в Ямбол пенсионер за директор? В „Пирогов“ новият директор раздал ли си е за година близо четвърт милион лева бонуси? Назначен ли е в „Св. Анна“ в съвета на директорите представител на ДБ, това ли е прозрачното и принципно управление? Сега сигурно ще изчегъртат и Мутафчийски.  Българите защо продължават да са недостатъчно ваксинирани? Защо сега България ще изхвърля ваксини, заради спрения ваксинационен процес? Кацаров, вие се провалихте“, каза Ангелов. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече