Каката на Слави – сивият кардинал в ИТН (Кадрува министри в партията)

0

Шуробаджанащината е на почит в партията на Слави Трифонов. Неговата по-голяма сестра Петя, която ужким е далеч от политическите му амбиции, всъщност затвърди отдавна плъзналото в редиците на ИТН мнение, че тя чинно кадрува в партията му и е сив кардинал в реденето на неговите схеми.

Каката на татуирания чалга вожд редовно се среща с видни представители на ИТН. Само ден преди изборите тя е била засечена на таен разговор с гласения за спортен министър от Трифонов – Радостин Василев. Той, Петя и други двама сподвижници на идеите на учиндолеца се събрали в елитно заведение в центъра на Плевен, където беседвали дълго на по чаша фреш и кафе. От фотосите, запечатали сбирката им, се вижда, че каката на Слави е в тясна близост с Радостин. Двамата стоят един до друг, прегръщат се и се усмихват щедро като стари другари.

Петя Трифонова, противно на всеобщото мнение, разгласено преди време от брат ѝ публично, не е лекар, а рентгенова лаборантка по професия. Тя практикува в плевенска болница и е омъжена за доктор – пулмолог. Каката на чалга месията заяви намерението си да дърпа конците в ИТН още като се появи на учредителното събрание на партията на 16 февруари миналата година. Тогава бе един от делегатите и гордо позира пред фотообективите как слага подписа си под устава на политическия проект. Трифонов консултирал всички свои планове първо с нея. Тя била и човекът, който движел задкулисно партията в Плевен, писа Ретро.

Дългия неведнъж е признавал, че се чува със сестра си и майка си по няколко пъти дневно. Особено на кака си доверявал всички свои терзания – и лични, и професионални. За подкрепата ѝ се отплащал с прекомерна щедрост. Лаборантката е обиколила почти целия свят и скъпите екскурзии са се превърнали в нейно хоби. Била и на най-далечни и непознати дестинации чак в Азия. Из Плевен Трифонова се носи като бизнес дама. Скъпите ѝ чанти и якета фрапират с марковите си етикети отдалеч. Петя се вози в лъскав джип и живее в просторен лукс апартамент в чисто нова кооперация. Тя има един син – Теодор, кръстен на покойния им баща със Слави – дядо Тодор. Именно младокът се счита за основен наследник на многомилионното богатство на Трифонов. Заради вуйчо си той дори замина да учи в чужбина.

Петя Трифонова с предложения за спортен министър Радостин Василев

Петя на заведение с активисти на ИТН

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече