Явно тези хора, на които спряхме милионите, са намерили пролука през ИТН

0

“Явно тези хора, на които спряхме милионите, са намерили пролука през ИТН” – това заяви служебният министър на икономиката Кирил Петков в ефира на bTV.

„Явно тези хора, на които спряхме милионите, използват всяка пролука през партиите. Явно през ИТН са намерили пролука, за да не позволят по-дълго спиране на тези средства.“

Това каза служебният икономически министър Кирил Петков в “Лице в лице“ във връзка с атаките срещу него.

„Изненада ме атаката от ИТН. Те уж бяха хора на промяната, хора на протеста, въпреки че по улиците не съм срещал ИТН да протестират, това ме озадачи. Явно има опити да не се позволи по никакъв начин хора като нас да останат по-дългосрочно”, добави той.

Според Петков те са се успокоили, че след 2 месеца пак ще се върнат към бизнесите си.

Министър Петков: Явно тези хора, на които спряхме милионите, са намерили пролука през ИТН
„Казали са си, че след 2 месеца няма да ни има. Те използват пролука през партиите и са намерили за съжаление през ИТН“, добави Петков.

„Първите две атаки ги очаквах, ГЕРБ и ДПС, защото ние спряхме много средства на много хора“, каза още служебният министър на икономиката.  

Неговата равносметка
Петков заяви и че се гордее с това, което е свършил. Според него служебното правителство е показало какво да очакват хората от политиците. Той обобщи и че където и да е погледнал, е видял проблем за месеците, в които е бил министър.

“И във ВМЗ има проблем, почти навсякъде има проблеми. Като говорим за язовири –  това са неодушевени предмети, а зад тези думички има хора. Има човек спечелил поръчка, сложил си е в джоба от данъкоплатеца и най-вероятно е върнал едни пари към управляващите към онзи момент. Когато спряхме заемите в ББР, като казах, че има най-вероятно свързаност с Пеевски и тази атака очаквах от ДПС”, добави той.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече