Д-р Георги Гайдурков е категоричен: Слави е болен от МС!

0

Прочутият лекар Георги Гайдурков разкри директно каква е диагнозата на Слави Трифонов, чието здравословно състояние в последните месеци е разклатено и е повод за множество различни коментари и интерпретации публичното пространство, писа „Ретро“.

Под публикация на журналистката Татяна Кристи във Фейсбук профилът й, в която тя пита: „От какво е болен Слави Трифонов?“, заваляват десетки коментари.

Сред тях е и този на доктор Гайдурков, който пише еднозначното: „МС“. Това е медицинската абревиатура на болестта множествена склероза.  Гайдурков съвсем не е първият, който спряга коварното и нелечимо заболяване  с името на Трифонов.

Въпросът за здравословно състояние на Слави Трифонов не е просто нездраво любопитство и намеса в личното пространство, обясняват в коментарите си потребители на Фейсбук. То вече е обществен въпрос, след като партията му спечели изборите и има намерение да управлява държавата. По цял свят всички аспекти от живота на един политик се гледат под лупа и обществеността има право да бъде информирана какво е физическото и психическото състояние на лидера на победилата партия.

 Въпреки че различни източници продължава да твърдят, че Трифонов страда от страда от автоимунното заболяване множествена склероза, самият той не пожелава да дава подробности за състоянието си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече