Мистерията e разкрита: Вижте жената на Николай Хаджигенов + колко хилядарки пръска за образованието на синовете си в чужбина (Снимки)

0

Личния живот на Николай Хаджигенов е обвит в мистерия за разлика от този на политическата му партньорка Мая Манолова. Мнозина смятат, че депутатът от новоизлюпената партия ИБНИ е ерген, но се оказва женен с три деца, писа Ретро.  Съпругата му Елена е инженер и е завършила „Електронна техника и микроелектроника“ в Техническия университет София.

 Отбелязала е, че е работила за два от най-големите мобилни оператори у нас, а в последно време има свой бизнес далеч от предишните й занимания. Тя прави ръчно изработени арт стоки като календари, шалове, чаши и други сувенири и ги продава.

Оказа се, че синовете на Хаджигенов са по-известен от баща си, особено в спортните среди.

По-големите – Борислав и Лъчезар са шампиони по кикбокс и имат отличия от всякакви форуми – държавни, европейски, световни.

И третият по-малък брат тръгва по пътя  на своите батковци и е станал боец.

Големите деца на Хаджигенов вече са студенти при това не е къде да е, а  в един от най-скъпите университети в Европа „Шефилд“ във Великобритания. Лъчезар и Борислав са избрали пътя на баща си и са  записали да учат право.

Справка в официалния сайт на елитния ВУЗ показва, че таксата за една учебна година е между 19 050 и 24 450 британски лири, което е съответно между 43 и 50- 60 хиляди лв. за четиригодишното обучение.  Само на един от синовете си Хаджигенов ще трябва да плати приблизително 200 хиляди лева, а за двамата 400 бона, като в тези суми не влизат джобните, разходите за храна и живот.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече