Кандидат-премиерът Пламен Николов е фен на рок баровете и почивките сред природата (Уникални снимки на семейството му)

0

Предложеният за министър-председател от ИТН Пламен Николов е само на 44 години, но вече е щастливо женен и е баща на две деца, видя „Ретро“. Кандидатът на чалгаря Слави Трифонов за премиер е доктор по философия на правото, политиката и икономиката и е избрал за своя съпруга дама с афинитет към перото. Законната му половинка Бояна е поетеса, която през 2016 г. издава дебютната си книга „Думи в сребърна кутия“, а на премиерата най-шумно я аплодира именно нейният мъж, който всъщност се заема и със задачата да превежда стиховете ѝ на английски.

И двамата са завършили Софийския университет, но не се знае дали на студентската скамейка е пламнала любовта им. Поне в социалните мрежи те създават и поддържат образ на здраво и сплотено семейство, което се гордее с две деца. Първо се ражда синът им Никола, който към момента е вече тийнейджър и учи в столичното 32 СОУ с изучаване на чужди езици „Св. Климент Охридски“, а после Пламен и Бояна се сдобиват и с дъщеричка.
Семейството обича да прекарва време заедно и предпочита почивките сред природата пред тези на морския бряг.

Съпругата на кандидат-премиера редовно споделя идилични кадри от туристическите маршрути, които преминават дружно из родните планини. Особен сантимент имали към Родопите, където се връщали за по няколко дни почти всяко лято. Макар да са родители на две деца, Пламен и Бояна намират време и само за себе си. Романтиката обаче за тях има различен прочит от вечеря на бели покривки с червени рози, вино и свещи.

Семейство Николови са почитатели на рок музиката и когато им се отваряла възможност, посещавали такъв тип заведения. Техни приятели разкриват, че имали купонджийски дух, особено рок динозавърът Пламен, който по ирония на съдбата е представител на партията на колоса на чалга културата – Слави Трифонов.

Съпругата на Николов е само с година по-млада от него. Той е роден през 1977-а, а тя – през 1978 г. Двамата са и почти съграждани. Бояна е родом от Шумен, а Пламен от Горна Оряховица, но още като ученик отива да учи в областния град. Корените му обаче са от с. Сушица, община Стражица, откъдето са неговите родители и дядо му. Николов е от семейство на учители.

Дядо му пък е бил главен счетоводител на земеделската кооперация в селото.
След като завършва хуманитарната гимназия в Шумен, Пламен следва в СУ „Св. Климент Охридски“ и Klagenfurt Alpen-Adria Universitat, Австрия. Преминал е и през мениджърски тренинг институт в Сан Франциско, САЩ, се твърди в СV-то му.

В биографията му в официалния сайт на ИТН пише още, че е отговарял за цялостното бизнес представяне на компания със 67 международни пазара. Веднага след обявяването на кандидатурата му обаче мрежите избухнаха с коментари по повод трудовите характеристики на представящия се за предприемач Николов. От тях стана ясно, че гласеният за премиер Николов всъщност е работник на договор за американската фирма „ФИНИС“, която е дошла в България през 2010 г., а той е започнал там през 2012 г. Фирмата продава бански, шнорхели и плавници, а лично самият Пламен ходи по изложения и базари и виси зад щанда, за да обслужва клиенти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече