Две дами си делят Николай Хаджигенов – руса и чернокоса (СНИМКИ)

0

Небрежното поведение и денонощното висене по площадите на столичния адвокат и новоизпечен депутат Николай Хаджигенов остави у голяма част от обществото впечатлението, че членът на „Отровното трио” е свободен мъж. Това обаче няма нищо общо с истината, защото в живота на юриста има не една, а цели две жени, при това като в класическа любовна история – една руса и една чернокоса.

Eлeнa, законната съпруга на Хаджигенов

Блондинката е Eлeнa, законната съпруга на Хаджигенов, която му е родила трима сина. Дамата e инжeнep и e зaвъpшилa „Eлeĸтpoннa тexниĸa и миĸpoeлeĸтpoниĸa“ в Texничecĸия yнивepcитeт Coфия. Занимава се с частен бизнес и пpaви pъчнo изpaбoтeни apт cтoĸи ĸaтo ĸaлeндapи, шaлoвe, чaши и дpyги cyвeниpи и ги пpoдaвa. Освен това Елена Хаджигенова е върл поддръжник на политическата линия на съпруга си, като залива социалните мрежи с огън и жупел срещу „партиите на статуквото” и „модела ГЕРБ-ДПС”. Големите синове на адвоката – Лъчeзap и Бopиcлaв, ca избpaли пътя нa бaщa cи и ca зaпиcaли дa yчaт пpaвo в Университета в Шефийлд.


По-интересни са отношенията на Николай с брюнетката – известната и атрактивна софийска адвокатка Стефания Гичева. Именно в нейна компания миналия месец юристът е вдигнал на главата си столичния ресторант „Ин Каса” заради недобре приготвен рибай стек за 27 лева.


Стефания и Николай са почти неразделни в делниците си, като според техни колеги връзката им е строго професионална и датира от вече близо две десетилетия. Двамата често могат да бъдат забелязани в неформална обстановка да дискутират текущи дела, а може би и бъдещето на българската демокрация. Това поражда слухове за особени отношения между тях.


Както „Уикенд” единствен писа, преди няколко месеца тръгна мълвата, че Хаджигенов е имал по-специални отношения и с една от клиентките си – певицата ЛиЛана. Работата там обаче се разсъхнала и метресата на Васил Божков-Черепа дори го освободи като свой адвокат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече