Кметицата на Красно село от ДБ имала и фирма, докато управлява общината?

0

Заформя се нов скандал с кметицата на столичния район Красно село от Демократична България Росина Станиславова, съобщава Breaking.bg. След като миналата седмица тя официално бе уличена в конфликт на интереси от КПКОНПИ, защото сключила договор в дъщеря си, този път се оказа, че Росина Станиславова в качеството си на кмет на район „Красно село“ е управлявала и фирма. Това е тотално нарушение на закона и Станиславова трябва да бъде отстранена от поста си.

Документите за далаверите на кметицата на Красно село бяха публикувани в социалните мрежи.

Ето какво пише потребителят Цанко Донков във фейсбук групата „Красно село-инициативност и решения“:

Освен, че два пъти беше уличена в конфликт на интереси, г-жа Росина Станиславова не е спазила Закона и при стъпването в длъжност.

Оказва се, че нашата кметица е управлява и района, и търговско дружество. Грубо нарушение, за което следва отстраняване от длъжност.

Росина Станиславова – кмет на район „Красно село“, призовавам Ви да подадете оставката си преди да бъдете отстранена!

Той публикува и документи според които Станиславова продава дяловете си от фирма „Самко“ ООД на 11 декември 2019 година на Елена Стоянова. Това става почти два месеца след като Росина Станиславова е избран за кмет на втория тур на местните избори на 27 октомври 2019 година. По същия начин бе отстранен червеният кмет на Благоевград Румен Томов, защото имаше фирма когато е избран за кмет.  

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече