Борисов за Трифонов: Всички, както при мен, са ходили да клечат в офиса му

0

Слави заслужава уважение. Човек като е болен. Като е казал, че няма да прави правителство, това е. Корнелия Нинова се радва като дете на играчка. Никой не иска с нея, но тя ще прави разговори. С кого? Само за да направят така, защото на Радев не му харесвало. Избори 2 в 1 само и само да спечели Радев, коментира Борисов.

Бившият премиер определи като Пълен крах управлението на служебното правителство.

,,Най-много ме дразни като кажат, че ще пращат хора на границата. Ние бяхме направили нулева миграция. Отидох в Брюксел и донесох 360 млн. лв. на България за границата. Сега щели да правят нови центрове. Само ще похарчат едни нови пари. Външната политика е пълен провал. Ние сме против нелегалната миграция. Чак сега започнаха да говорят, че видите ли трябвало да си говорят и да гледаме избирателите. Как ще изчегърташ първата и втората политическа сила. Ще се учудя, ако Корнелия Нинова започне да говори, след като три партии са ѝ казали, че няма да правят коалиция с нея. Кога стана лош колегата Слави Трифонов? Всички, като при мене, са ходили да клечат в офиса му. Ние разбрахме ли кога Христо Иванов или Мая Манолова са били при Трифонов. Не го разбрахме. И чак когато им е отказал, стана лош. Съберете се: Мая – министър-председател, Корнелия и Хаджигенов вицепремиери и управлявайте. Радев насъска народа“, коментира още Борисов.

Като прочетох какви неща пишат за Слави за здравословното му състояние, ми стана тъпо. Защото същото пишеха за колесника на самолета, поясни Борисов.

,,Както ни подреди народът, така трябва да се съобразим. А първите са длъжни да направят правителство. Нинова да върне мандата и да не губи времето на България“, призова Борисов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече