Монах се разприказва: Гей политици въртят оргии в Троянския манастир, плащаха ми 10 бона на месец за секс

0

Прикрити хомосексуални политици идваха в Троянския манастир с любовниците си. Това разкрива бившият монах Васил Василев пред журналиста Станислав Цанов в студио „Дан Колов“.

 Василев е прекарал в манастира близо 2 години, като е работил като заместник домакин. Отделно от това  е отговарял за хотелската част на духовната обител. Игумен на храма е дядо Сионий (известен в средите като Сиси Боата), чието има бе замесено в редица скандали.  Младият мъж, който вече се е размонашил, споделя:  „Манастирът бе използван от много прикрити хомосексуални политици, като прикрито място, на което да бъдат с любовниците си от същия пол. Няколко човека от по-висши позиции идваха в манастира.

Един от тях бе лидер на партия, висши политик и бивш министър. Идваше с любовника си, който тогава му се водеше асистент“. В профила на Станислав Цанов, чрез който негови почитатели спонсорират дейността му, става ясно, че въпросният министър е от коалиционния кабинет на „Борисов 2“ с участието на Реформаторския блок и АБВ, но не е ясно към коя партия принадлежи.

Бившият монах признава, че над половината от духовниците в България имат хомосексуални интереси. Твърди, че за всичко, на което е станал свидетел, е информирал патриарх Неофит, но реакция не е последвала.  Казва, че лично той е бил използван сексуално в продължение на 2 години, като за това е получавал месечно възнаграждение от порядъка на 10 000 лева. В

Правили са и други парични дарения, които са минавали в графа „неофициално“. За ширещият се хомосексуализъм в троянската обител, както и за насилието над млади семинаристи, Василев е готов да застане на детектор на лъжата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече