Вижте коя е Къртицата на Плевнелиев в служебното правителство

0

Бившият президент Росен Плевнелиев има силно свой човек в служебния кабинет, показва проучване на „Галерия“.

 Става дума за заместник-министърът на икономиката Калина Костадинова, която е в екипа на Кирил Петков. Когато преди време Петков представи Калина на колежките й Яна Бонева и Ирена Младенова, той заяви, че заедно ще мислят доста интересни стратегии, които да прилагат. Каквото и да означава последното.

 Всъщност появата на Калина в служебния кабинет на президента Радев изненада много от хората, които са в кухнята на политическите интриги и процеси в държавата. Изненадата идва от факта, че симпатичната Калина е много близка до бившия президент Росен Плевнелиев. Не е тайна, че отношенията между Радев и Плевнелиев са на точка на замръзване.

Калина няма как да не е благодарна за бързата си кариера на Плевнелиев. Преди време е назначена по бързата процедура за съветник в политическия кабинет на вицепремиера и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Връзката по оста Плевнелиев и Прокопиев проблясва и от 6-месечния й престой в „Америка за България“, където след изтичане на изпитателния срок е освободена. Кариерната справка на Калина показва, че тя е работила за небезизвестната дигитална платформа на Саша Безуханова movie.bg. Междувременно от същата платформа, като част от екипа ни се усмихна и министърът на икономиката Кирил Петков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече